De verenigingsvoetbaldagen

Wilt u tijdens de vakantiedagen iets speciaals doen voor uw jeugdleden van 9 t/m 13 jaar?  Een eigen moment creëren waarin u met de jongste leden kunt werken aan de ontwikkeling van hun voetbaltalent en  daarmee de binding met uw vereniging? 

 

De verenigingsvoetbaldagen.
De verenigingsvoetbaldagen vormen een bewezen concept voor het organiseren van drie dagen van plezier,  training en beleving door de gehele vereniging heen. De dagen bieden een uitdagend en samenhangend programma voor alle leeftijden en speelsterktes. Het dompelt alle spelers onder in een wereld waarin zij zich elke dag profvoetballer mogen wanen in de eredivisie, de champions league of een wereldkampioenschap! Een onvergetelijke ervaring waaraan de spelers met plezier zullen terugdenken.

 

100 % tevredenheid is ons streven
Het programma is in de afgelopen jaren ontwikkeld en naar ieders tevredenheid uitgeprobeerd bij voetbalvereniging vv Gemert. Uit de evaluatie blijkt dat alle deelnemers de voetbaldagen zouden aanbevelen aan anderen.  Op de volgende pagina kunt u wat (voor)beelden zien van reacties en voorbeelden uit de praktijk.  

 

Wilt u ook met de voetbaldagen aan de slag ?
Ons aanbod bestaat uit een totaalpakket waarmee u de voetbaldagen zelf vorm kan geven. Het bestaat uit een basisprogramma dat kwaliteit garandeert. Door middel van diverse opties kunt u het programma op maat maken en zelf de balans leggen tussen prestatie  en plezier.

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.